Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη Εντύπων

Βρες εύκολα και γρήγορα όποιο έντυπο χρειάζεσαι από τους Δημόσιους φορείς όποτε θες και όπου και αν βρίσκεσαι.

Απόκτησε πρόσβαση σε όλα τα έντυπα (π.χ. Ε9, εκκαθαριστικά, φορολογικές δηλώσεις, ΑΠΔ κλπ), μέσα από μία σελίδα εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αποθήκευσε τα έντυπα που επιθυμείς στον υπολογιστή σου, στο κινητό σου ή προώθησε τα με e-mail με ένα μόνο κλικ.

Στοιχεία Δόσεων & Οφειλών

Δες αναλυτικά ή συνοπτικά όλες τις πληροφορίες για τις οφειλές σου (δόσεις, ποσά, ταυτότητες πληρωμής κλπ) προς τη εφορία, τον ΕΦΚΑ κ.α.

Ενημερώσου για τις προθεσμίες πληρωμής και τα ακριβή ποσά, αντέγραψε με ένα κλικ την ταυτότητα πληρωμής και διασφάλισε ότι τα έχεις τακτοποιήσει όλα εμπρόθεσμα!

Λογαριασμοί Κοινής Ωφέλειας

Βάλε τέλος στη μηνιαία αναζήτηση των έντυπων ή ψηφιακών λογαριασμών (e-bill) Κοινής Ωφέλειας και τη σύνδεση σε κάθε πάροχο που διαθέτεις ξεχωριστά.

Η παρακολούθηση και η πληρωμή πραγματοποιείται πιο εύκολα από ποτέ. Όλοι οι Πάροχοι και οι λογαριασμοί σου σε μία οθόνη, ώστε να γνωρίζεις τί πρέπει να πληρωθεί πότε, αντιγράφοντας τον κωδικό πληρωμής τους με ένα κλικ.

Λίστα Εργαζομένων

Έχεις επιχείριση με προσωπικό; Απόκτησε άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και τα εργασιακά στοιχεία για τους εργαζόμενους που απασχολείς.

Αποδείξεις Πληρωμής Προσωπικού

Ανά εργαζόμενο και ανά μήνα, μαζικά ή μεμονωμένα, δυνατότητα άντλησης ή/και αποστολής όλων των αποδείξεων πληρωμής του προσωπικού της επιχείρησής σου, απευθείας από τον προσωπικό σου Λογιστή!

Επιπλέον, εμφάνιση και όλων των μηνιαίων μισθοδοτικών καταστάσεων με όλες τις σημαντικές πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Dashboard

Συνδυάζοντας δεδομένα από όλες τις παραπάνω δυνατότητες, η εφαρμογή προσφέρει μια κεντρική οθόνη πληροφόρησης στην οποία με μια ματιά έχεις την πλήρη εικόνα των δεδομένων που σε ενδιαφέρουν μέσα από widgets και αναφορές. Η συνολική εικόνα του προφίλ σου, σε μία οθόνη, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σου!

Στοιχεία ΑΑΔΕ

Πρόσβασης στα στοιχεία Μητρώου της Α.Α.Δ.Ε. για Λογαριασμούς Ατομικής Επιχείρησής ή Νομικού Προσώπου όπως και σε χρήσιμες βεβαιώσεις όπως π.χ. η Ψηφιακή Βεβαίωση Φυσικού Προσώπου ή Στοιχείων Επιχείρησης.

Με την αξιοπιστία της Microsoft
και του Microsoft Azure.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ενεργοποίησε τώρα την υπηρεσία Epsilon Financials και απλοποίησε την καθημερινότητά σου!

Συχνές Ερωτήσεις

επιστροφή στην αρχή